Diensten

Hieronder treft u het overzicht aan waarmee we u kunnen helpen. Bij DAKO Specialisten kunnen wij u in heel Nederland uitstekend van dienst zijn en zijn we altijd in de buurt. We helpen u graag op en rondom uw dak!

Neem contact met ons op

DAKKAPEL

De meest voorkomende materialen (bij plat dak van dakkapel) zijn: bitumen, EPDM, PVC en polyester. Heeft u een oude dakkapel? Dan is de kans groot dat er bitumen gebruikt is.

Meer lezen

DAKPANNEN

Liggen er beschadigde dakpannen op uw woning die vervangen moeten worden? Dan kunt u het dakpannen vernieuwen uitstekend overlaten aan DAKO Specialisten.

Meer lezen

DAKRENOVATIE

Een dakrenovatie is niet iets waar u snel aan denkt. Toch is het erg belangrijk dat u weet wat de staat is van uw dak, zodat u bij mogelijke problemen snel kunt handelen.

Meer lezen

LEKKAGE

Vermoedt u een lekkage in uw huis of pand? Dan kunnen wij binnen 24 uur ter plekke zijn als dat nodig is. Bel dan direct de spoedlijn op +31 6 5114 2403.

Meer lezen

NOKVORST

Een nokvorst zijn vaak gemaakt van keramisch materiaal en heeft een bolle vorm. Hierdoor kan het eenvoudig bovenop uw huis gevestigd worden.

Meer lezen

VOGELOVERLAST

Last van vogeloverlast en benieuwd wat u daaraan kunt doen? Laat vogelwering plaatsen, zodat de vogels een andere plaats zoeken. Wij voorkomen overlast op het dak, zonder dieronvriendelijke manieren van bestrijding.

Meer lezen

PLATDAK

Als u merkt dat er wat mis is met het afschot omdat er regelmatig water op het platte dak blijft liggen, er meerdere lekkages ontstaan, dan is uw plat dak toe aan vervanging of als onderdeel van isolatiewerkzaamheden.

Meer lezen

SCHOORSTEEN

Een schoorsteen dient met enige regelmaat geveegd te worden voor uw eigen veiligheid. Daarnaast willen verzekeraars ook bewijs van onderhoud zien wanneer er sprake is van een schoorsteenbrand.

Meer lezen

Uw specialist voor ieder dak
Een goed onderhouden dak beschermt uw woning of bedrijfspand tegen alle soorten weersinvloeden zoals regen, wind en sneeuw.

DAKO Specialisten

085 060 1008

Door invullen van uw contactgegevens, geeft u toestemming om gecontacteerd te worden